Sigur, cel mai bun mod de administrare a Lepicol este să îl amestecaţi cu apă sau suc de fructe urmat de un aport suplimentar de lichide, atât cât este necesar. Totuşi, este foarte posibil ca unii dintre noi să ingerăm greu Lepicol în această formulă. Următoarele sugestii vă pot genera alternative.

Coctail cu lapte/poate înlocui o masă. Lepicol poate fi amestecat foarte uşor cu lapte într-un coctail. Deoarece natura fibrelor din produs nu le permite să se dizolve se va încorpora destul de bine în compoziţie. În mod natural, datorită proprietaţilor de absorbţie, Lepicol cu lapte vor forma un cocteil ceva mai consistent decât cocteilurile normale, aşa că puţină experienţă în prepararea amestecului nu ar strica. Ar fi de preferat să încercaţi cu cantităţi mai mici de Lepicol la început şi să aflaţi treptat care este cantitatea optimă de lapte necesară. Trebuie însă să vă asiguraţi cantitatea optimă de lichide fie că este vorba de lapte incorporat fie că trebuie să consumaţi, extra cocteil, lapte suplimentar.

Cu cereale la micul dejun. Cerealele care se amestecă uşor cu lichid pot fi un vector pentru Lepicol. Totuşi, la fel ca în cazul cocteilului cu lapte este probabil să necesite o cantitate de lapte/apă mai mare decât de obicei. Este în mod particular un mod mai plăcut de administrare a Lepicol la copii.