Lepicol Formula originala 180g pulbere

ImprimareE-mail
Un produs natural care curăță cu blândețe colonul. Lepicol este o formulă trei în unu care te ajută să-ți menții sănătatea colonului. Formula este elaborată după mulți ani de consultări cu specialiști în naturopatie pentru a curăța delicat și a antrena colonul să funcționeze sănătos.
Lepicol Formula originala 180g pulbereLepicol Formula originala 180g pulbere

Prețul de vânzare: 43,93 lei
Preț / kg:
Descriere

Un produs natural care curăță cu blândețe colonul. Lepicol este o formulă trei în unu care te ajută să-ți menții sănătatea colonului. Formula este elaborată după mulți ani de consultări cu specialiști în naturopatie pentru a curăța delicat și a antrena colonul să funcționeze sănătos.

Vegetarian Corn free Wheat free Fără gluten Fără zahăr

Acest produs face ca sănătatea colonului dumneavoastră să fie menținută mult mai ușor. Există trei componente ale acestui produs care vă apropie de scopul propus. Fibre foarte solubile dar delicate care vă ajută la îmbunătățirea tranzitului intestinal atât în cazurile de constipație cât și în cazurile de diaree, împreună cu pre și probiotice care mențin flora colonului echilibrată și curată. Lepicol este un produs din ingrediente naturale care mențin activitatea normală a colonului. Luat zilnic, Lepicol are efect benefic pentru curățirea colonului și menținerea motilității acestuia datorită fibrelor și menține flora intestinală sănătoasă grație aportului de _bacterii prietenoase_.

Ingrediente: fibre de psyllium, fructo-oligozaharide (prebiotice), culturi probiotice: Lactobacillus plantarum, Lactobacillus rhamnosuș Lactobacillus bulgaricuș Lactobacillus acidophiluș Bifidobacterium bifidum.

Fibre de psyllium, provin din decorticarea Plantago ovata și reglează tranzitul intestinal, prin absorbția de apă de până la 20 ori greutatea proprie. Fibrele de psyllium din Lepicol au o puritate de 98% acesta fiind cel mai înalt grad de puritate disponibil.
Inulina (prebiotic) este extrasă din cicoare și are rolul de a menține o durată de viață mai lungă a Lactobacililor. Cercetări recente în Japonia și SUA au arătat cum inulina poate menține o floră intestinală sănătoasă prin încurajarea creșterii populațiilor de bifidobacterii.
Probioticele, cunoscute ca bacterii prietenoase, sunt vitale pentru sănătatea colonului. Includerea bacteriilor prietenoase în ingredientele Lepicol este un aspect foarte important al programului general de menținere a sănătății colonului.

Detoxifiant

Lepicol, datorită proprietăților sale de curățare, este ideal într-o cură de detoxifiere.

Cum se administrează Lepicol?

Lepicol este disponibil sub formă de pulbere și poate fi administrat cu apă, suc de fructe, lapte sau iaurt. Pentru mai multe detalii, consultă eticheta produsului. Lepicol nu conține grâu, zahăr sau aditivi. Conține urme de lapte și soia, însă nivelul acestora nu influențează dieta celor care manifestă intoleranța la lactoză.

Informații nutriționale

  Per (5g) porție Per (100g)
Energie Kj 8.5 169
Energie Kcal 2 40
Fibre g/100g 4.4 88.3
Proteine g/100g <1 1.3
Carbohidrați g/100g <1 <1
Grăsimi g/100g <1 <1
Sodiu g/100g 0.002 0.04
Culturi probiotice 600 million